Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0814


Obowiązki:

Nadzór i analiza wskaźników jakościowych, udział w audytach, szkolenia pracowników z systemów jakości i bezpieczeństwa żywności, aktualizacja dokumentacji.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Język angielski komunikatywny
  • książeczka sanepidowska

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), brak

Pozostałe wymagania:

  • Znajomośc systemów i norm GMP, GHP, IFS/BRC


Miejsce pracy: 27-215 Marcinków 1 A, powiat: starachowicki, woj: świętokrzyskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
25/10/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Inżynieria, Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi