Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0814


Obowiązki:

kontrola konserw, ocena surowców do produkcji, kontrola w toku produkcyjnym, badanie prawidłowosci zamknięcia, próba termostatowa, ocena produkrów gotowych, zestawienie dokumentacji jakościowej, postępowanie reklamacyjne



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), brak, kierunek: technologia żywności

Pozostałe wymagania:

  • wykształcenie kierunkowe-technologia żywności lub pokrewny kierunek studiów wyższych: inżynieria produkcji, biotechnologia, zarządzanie bezpieczeństwem żywności- bądź studia wyższe (kierunek bez znaczenia) i studia podyplomowe kierunkowe


Miejsce pracy: Przemysłowa 15, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: nie dotyczy

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
15/01/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca BHP / Ochrona środowiska, Praca Rolnictwo, Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi