#

Rzeźnik- wędliniarz / Pracownik do przyuczenia rzeźnik – wędliniarz

Zakłady Mięsne Silesia S.A.

Sosnowiec, śląskie

Opis stanowiska pracy

Zakłady Mięsne Silesia S.A. są jednym z liderów branży mięsnej w Polsce, to część Grupy Kapitałowej GOBARTO.

 

Zakład nasz z siedzibą w Katowicach i zakładem produkcyjnym w Sosnowcu specjalizuje się w rozbiorze mięsa białego i czerwonego oraz produkcji szerokiego asortymentu przetworów mięsnych. Jesteśmy grupa pasjonatów, którzy produkują i sprzedają wędliny oraz rozbierają świeże mięso wieprzowe, wołowe i drobiowe. Lubimy to, co robimy, a robimy to, co lubią jeść Polacy – czyli smaczne i niedrogie szynki, polędwicę, kiełbasy kanapkowe, mielonki, kiełbasy cienkie i parówki. A najlepiej w Polsce potrafimy robią pasztetowe i pasztety, które są liderami w swoim segmencie. Każdy koneser kiełbas suchych zna nasza myśliwska i jałowcowa spod znaku Duda Specialite, które gromią swoim smakiem, wysuszeniem i kruchością wszystkie podobne produkty na rynku. Naszą ofertę uzupełniamy paleta smacznych dań gotowych.

 

W odrębnym zakładzie produkujemy również karmę dla naszych czworonogich przyjaciół. Zajmujemy się również działalnością transportowo-logistyczna oraz prowadzimy siec sklepów mięsnych i spożywczych.

 

To czym się zajmujemy, staramy się robić najlepiej, jak tylko potrafimy. Nasi klienci to doceniają. Dzięki Wam jesteśmy jednym z liderów przetwórstwa mięsnego w Polsce. To dla Was powstał największy w Polsce zakład przetwórczy o powierzchni hal produkcyjnych liczącej ponad 8 hektarów na trzech poziomach, który każdej doby może produkować ponad 500 ton wędlin i codziennie dostarczać drugie tyle świeżo rozebranego mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego. To jedyny taki obiekt w Polsce, który dzięki zastosowaniu najbardziej zaawansowanych technologii, pozwala nam produkować taniej i bardziej efektywnie, niż robią to inni. Dzięki temu jesteśmy bardziej konkurencyjni i cały czas się rozwijamy.

 

Obecnie poszukujemy:

rzeźnika- wędliniarza/pracownika do przyuczenia rzeźnik – wędliniarz

 

Opis stanowiska:

  • praca w parku maszyn, obsługa maszyn służących do przygotowania farszy i masowanek zgodnie z obowiązującymi opisami technologicznymi, czynności dotyczące transportu wewnętrznego
  • praca na halach formowania i nadziewania – praca ręczna i obsługa urządzeń do nadziewania, czynności dotyczące transportu wewnętrznego
  • obsługa systemu wagowego , czynności dotyczące transportu wewnętrznego

 

Wymagania:

  • książeczka sanitarno- epidemiologiczna (w przypadku braku książeczki – możliwość refundacji kosztów badań sanitarno-epidemiologicznych
  • zaangażowanie
  • dyspozycyjność i sumienność
  • umiejętność pracy w zespole

 

W zamian możemy zaoferować:

  • Długofalowe zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku oraz polskim kapitałem
  • Konkurencyjne wynagrodzenie, uzależnione od kwalifikacji o doświadczenia zawodowego
  • Atrakcyjny system premiowy oraz inne dodatki finansowe
  • Coroczną rewizję wynagrodzeń
  • Liczne inwestycje w rozwój zawodowy (w tym szkolenia specjalistyczne)
  • Możliwość awansu w strukturach organizacji
  • Bezpłatne posiłki regeneracyjne w czasie pracy
  • Elastyczny czas pracy, praca w systemie zmianowym pozwalająca na dopasowanie czasu pracy do potrzeb Pracownika

Prezentacja firmy

Zakłady Mięsne Silesia S.A. są jednym z liderów branży mięsnej w ... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
15/11/2018
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca fizyczna, Praca Praca na produkcji, Praca Rolnictwo

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi