Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0430


Obowiązki:

Klasowanie i trybowanie mięsa



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe, brak

Wymagania dodatkowe:

Umiejętności i uprawnienia:

  • umiejętność pracy nożem masarskim
  • Rozbieracz - wykrawacz mięsa wieprzowego (wymagany staż - lata: 2)
  • Rozbieracz - wykrawacz mięsa wieprzowego



Miejsce pracy: DWORCOWA 8, 86-150 Osie, powiat: świecki, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
08/08/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
50
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi