Jesteśmy obecni na rynku od roku 1989. Naszym celem od zawsze jest dostarczanie klientom zdrowych i smacznych produktów z najwyższej jakości składników. Zaczynaliśmy od małej firmy rodzinnej, aby stać się liderem na polskim rynku zdrowej żywności.
Portfolio produktowe Sonko to m.in. wafle ryżowe, cienkie wafle jaglane i ryżowe z dodatkami superfoods, pieczywo lekkie, wafle ryżowe mini, płatki śniadaniowe, maca, suchary i chipsy. To również bogata oferta kasz, ryżu oraz mixów ziaren marki Risana, która od lat buduje naszą pozycję lidera sprzedaży w segmencie dryfood.
Obecnie poszukujemy kandydatów na stanowisko:
Jesteś studentem/-ką lub absolwentem/-ką studiów związanych z technologią żywności lub pokrewnych?
Interesujesz się zagadnieniami prawa żywnościowego?
Znasz systemy zarządzania jakością?
Jesteś samodzielny/-a, kreatywny/-a i rzetelny/-a?
Szukasz doświadczenia, które pozwoli Ci poszerzyć wiedzę nabytą podczas studiów oraz nauczyć się praktycznych umiejętności do wykonywania zawodu laboranta w renomowanym zakładzie produkcyjnym?
Jeśli tak, to właśnie Ciebie szukamy.
Dołączając do naszego zespołu będziesz miał/-a możliwość uczestniczyć w:
- Kontroli jakościowej surowców, wyrobów gotowych, procesów produkcyjnych,
- Kontroli sytuacji higienicznej oraz działaniach w celu minimalizacji zagrożeń jakościowych
- Monitorowaniu procesu produkcyjnego w celu polepszenia jakości produktów
- Przygotowywaniu codziennych paneli sensorycznych
- Weryfikacji kart kontrolnych i archiwizacji dokumentów
- Kontroli stanu GHP w pomieszczeniach produkcyjnych, magazynowych i socjalnych
- Reklamowaniu surowców
- Prowadzeniu archiwum surowców, wyrobów gotowych;
- Przygotowywaniu zestawień do raportów jakościowych.