Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/20/2270
Obowiązki:
Przygotowanie oraz wydawanie zamówień, przygotowanie produktów gotowych z półproduktów, prace sprzątające.
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Umiejętności i uprawnienia:
- książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych
Wykształcenie:
- brak lub niepełne podstawowe, brak
Zawód:
- Pracownik przygotowujący posiłki typu fast food (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 2)
Pozostałe wymagania:
- brak wymagań w zakresie wykształcenia, doświadczenie 2 miesiąca na stanowisku pracownik restauracji, książeczka sanitarno-epidemiologiczna, równoważny system pracy, przeciętnie 40 godzin tygodniowo, godziny pracy nie są stałe, godziny rozpoczęcia pracy wg grafiku, główne zmiany: od godz.: 6:00-15:00, 15:00-24:00 oraz 22:00-7:00, również w dni wolne, miejsce pracy: ul. Księdza Romana Jałocho 40A, 87-814 Wieniec
Miejsce pracy: Księdza Romana Jałocho 40A, 87-814 Wieniec, powiat: włocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Staż pracy: lata: 0, miesiące: 2
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 05/10/2020
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas określony
- Liczba wakatów:
- 5
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia