Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/23/0042


Obowiązki:

Planowanie działalności produkcji. Organizacja procesów produkcyjnych, przeprowadzanie prób technologicznych związanych z przetwórstwem spożywczym warzyw, owoców (opracowanie nowych produktów, technologii).
Prowadzenie dokumentacji produkcyjnej zgodnie z HACCP, rozliczanie produkcji, dokumenty PW, RW.
Współpraca z personelem zakładu w zakresie palnowania produkcji, określania ilości surowców, opakowań, itp.
Współpraca z pracownikami z niepełnosprawnościami, angażowanie ich w zadania pomocnicze przy aktywizacji zadań produkcyjnych, procesów produkcji.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe

Zawód:

  • Technik technologii żywności*

Pozostałe wymagania:

  • Mile widziany staż pracy przy przetwórstwie warzyw, owoców, ziół.Umiejętności komunikacyjne. Otwartość i akceptacja osób z niepełnosprawnościami.


Miejsce pracy: 78-446 Juchowo 54a, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
20/01/2023
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca BHP / Ochrona środowiska, Praca Rolnictwo, Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi