Numer oferty: StPr/23/0042
Planowanie działalności produkcji. Organizacja procesów produkcyjnych, przeprowadzanie prób technologicznych związanych z przetwórstwem spożywczym warzyw, owoców (opracowanie nowych produktów, technologii).
Prowadzenie dokumentacji produkcyjnej zgodnie z HACCP, rozliczanie produkcji, dokumenty PW, RW.
Współpraca z personelem zakładu w zakresie palnowania produkcji, określania ilości surowców, opakowań, itp.
Współpraca z pracownikami z niepełnosprawnościami, angażowanie ich w zadania pomocnicze przy aktywizacji zadań produkcyjnych, procesów produkcji.
Wykształcenie:
Zawód:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: 78-446 Juchowo 54a, powiat: szczecinecki, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.