Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0211


Obowiązki:

pomoc przy sporządzaniu posiłków, obieranie, szatkowanie warzyw i owoców. Mycie i dezynfekcja sprzętu kuchnnego oraz pojemników do transportu posiłków



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe, brak

Pozostałe wymagania:

  • mile widziane badania sanitarno-epidemiologiczne


Miejsce pracy: Zyty 26, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: kontakt osobisty w godzinach 7-13 dni robocze

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
16/04/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi