Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0475


Obowiązki:

OBIERANIE WARZYW, ZMYWANIE NACZYŃ, UTRZYMANIE W CZYSTOŚCI POWIERZCHNI LOKALU, SPRZĄTANIE URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH
WYMAGANIA: WYKSZTAŁCENIE PODSTAWOWE, MILE WIDZIANE ZASADNICZE ZAWODOWE, DOBRA ORGANIZACJA PRACY, MILE WIDZIANA AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH, MILE WIDZIANE DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE
STAWKA ZA GODZINĘ 14,70 ZŁ; PRACA OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W GODZ.: 10:00-18:00
PRACODAWCA GWARANTUJE 2 DANIOWY OBIAD



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • DOBRA ORGANIZACJA PRACY

Wykształcenie:

  • podstawowe

Zawód:

  • Pomoc kuchenna

Wymagania pożądane:

Umiejętności i uprawnienia:

  • DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE
  • KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe



Miejsce pracy: OSTROBRAMSKA 15, 71-110 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie/Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: MILE WIDZIANA AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon, e-mail

Wynagrodzenie brutto: od 14,7 PLN

Osoba do kontaktu: JOLANTA BANASIAK

Telefon: 609113904

Email: JOL.BAN@WP.PL


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
09/02/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi