Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0334


Obowiązki:

Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna między innymi za:
1. Całokształt pracy kuchni,
2. Jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania,
3. Stan sanitarno–higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków,
4. Prawidłowy rozdział posiłków (jednakowe porcje żywności),
5. Estetykę ubioru – fartuch, nakrycie głowy,
6. Współdziałanie z pracownikami świetlicy nad kulturą spożycia posiłków,

Praca od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00 – 15:00, wynagrodzenie 2600,00 zł + % dodatek za wysługę lat. Praca od 1 marca 2020 r. do 26 czerwca 2020 r.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • EFEKTYWNA PRACA W ZESPOLE

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Pozostałe wymagania:

  • Doświadczenie na podobnym stanowisku będzie atutem


Miejsce pracy: STARZYŃSKIEGO 17, 35-508 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
03/02/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi