Numer oferty: StPr/20/0334
Osoba na tym stanowisku będzie odpowiedzialna między innymi za:
1. Całokształt pracy kuchni,
2. Jakość sporządzanych posiłków i punktualność ich wydawania,
3. Stan sanitarno–higieniczny pomieszczeń kuchni, zaplecza, naczyń i wydawanych posiłków,
4. Prawidłowy rozdział posiłków (jednakowe porcje żywności),
5. Estetykę ubioru – fartuch, nakrycie głowy,
6. Współdziałanie z pracownikami świetlicy nad kulturą spożycia posiłków,
Praca od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00 – 15:00, wynagrodzenie 2600,00 zł + % dodatek za wysługę lat. Praca od 1 marca 2020 r. do 26 czerwca 2020 r.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: STARZYŃSKIEGO 17, 35-508 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.