Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0093


Obowiązki:

obieranie warzyw, owoców, szatkowanie, wstępne przygotowywanie ryb, mięs, obróbka cieplna w/w produktów, dorażna pomoc szefowej kuchni



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe



Miejsce pracy: Żeglarska 15, 12-220 Ruciane-Nida, powiat: piski, woj: warmińsko-mazurskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: brak

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: www.oit.pl/poddebem/


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
22/02/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
5
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi