Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/2541


Obowiązki:

Przygotowywanie warzyw i owoców obieranie, krojenie. Wykonywanie różnego rodzaju potraw zgodnie z poleceniem kucharza. Utrzymanie porządku, zmywanie naczyń, czyszczenie sprzętów.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • Umiejętność pracy w zespole, odporność na stres, zaangażowanie, elastyczność, mile widziane doświadczenie.


Miejsce pracy: 48-267 Pokrzywna 48, powiat: nyski, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
17/01/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi