Dziękujemy za korzystanie z infoPraca.pl. Data wydruku 27/05/2020.

Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/1297


Obowiązki:

pomoc przy przygotowaniu potraw, przy porcjowaniu i wydawaniu posiłków na oddziały oraz na stołówkę. praca od 6-14 lub 7-15



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe, brak

Pozostałe wymagania:

  • punktualnośc, otwartość, chęć uczenia się


Miejsce pracy: Kośnego 53, 45-372 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
26/05/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia
do góry