Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/0116


Obowiązki:

Organizowanie stanowiska pracy- przyjmowanie, przechowywanie, przygotowanie surowców do produkcji wyrobów garmażeryjnych; wyrób dań mącznych, wyrobów garmażeryjnych, segregowanie, ważenie, pakowanie wyrobów. Mycie, czyszczenie naczyń, narzędzi i sprzętu, prace porządkowe. Praca na umowę zlecenie w godzinach od 6:00 do 14:00.



Wymagania:

Wymagania pożądane:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno – epidemiologicznych
  • prawo jazdy kat B

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe, brak

Pozostałe wymagania:

  • Umiejętność organizacji pracy, mile widziana umiejętność obsługi urządzeń kuchennych. Mile widziane doświadczenie jako pracownik gastronomii lub pomoc kuchenna.


Miejsce pracy: 67-100 Nowe Żabno 68A, powiat: nowosolski, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
04/03/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi