Opis stanowiska pracy

Osoba zatrudniona na tym stanowisku będzie odpowiedzialna za utrzymanie kuchni hotelowej w czystości zgodnie ze standardami i wytycznymi sieci oraz obowiązującymi zasadami HACCP.

* utrzymanie w czystości kuchni hotelowej zgodnie ze standardami
* inne prace zlecone związnane z funkcjonowaniem działu gastronomii
* obsługa maszyn zmywających i czyszczących

Wymagania

* doświadczenie w pracy w hotelu lub gastronomii mile widziane
* sprawność fizyczna (przenoszenie naczyć, pojeminików, sprzętu)
* książeczka SANEPID

Prezentacja firmy

Firma Hotels Global Investment Group Sp. z o.o. - operator czterogwiazd... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
07/01/2018
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa zlecenia
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
mniej niż 1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Catering / Gastronomia, Praca Kontrola jakości, Praca Inne, Praca Instalacje / Utrzymanie / Serwis

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi