Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/1061


Obowiązki:

Obróbka półproduktów polegająca na myciu, obieraniu, rozdrabnianiu ręcznym lub przy użyciu odpowiedniego sprzętu. Zmywanie mechaniczne zastawy stołowej. Dźwiganie do 20 kg. Praca w Kołobrzegu w godz. 7-19 również w soboty i niedziele.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • umiejętność pracy w zespole
  • dokładność
  • samodzielność

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, brak, kierunek: kucharz



Miejsce pracy: Zdrojowa 1, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
29/07/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi