Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/1387


Obowiązki:

- Obróbka warzyw i owoców oraz gastronomiczna obróbka mięsa
- Pomoc kucharzom w bieżących zadaniach
- Utrzymywanie porządku i czystości w kuchni
- Zmywanie naczyń i dbanie o higienę stanowiska pracy
- Współpraca z zespołem kuchni w trakcie wydawania posiłków



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku
  • chęci do pracy i zaangażowanie
  • książeczka sanitarno-epidemiologiczna
  • gotowość do pracy w systemie zmianowym, również w weekendy
  • dobra organizacja pracy i umiejętność pracy w zespole

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe



Miejsce pracy: 21-040 Kazimierzówka 11A, powiat: lubelski, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
08/07/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi