Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/1068


Obowiązki:

przygotowywanie posiłków i wydawanie posiłków, utrzymywanie czystości w pomieszczeniach kuchni i jej obrębie, uczestniczenie w planowaniu jadłospisów, prowadzenie dokumentacji HACCP



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • Doświadczenie zawodowe w gastronomii, dobra organizacja pracy, umiejętność przestrzegania zasad współżycia społeczengo.


Miejsce pracy: Leszka Białego 6, 88-410 Gąsawa, powiat: żniński, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: skierowanie

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
30/12/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi