Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/0870


Obowiązki:

Obróbka produktów niezbędnych do przygotowywania dań, posiłków oraz deserów. Zmywanie i sprzątanie kuchni. Pomoc szefowi kuchni i pozostałym kucharzom. Praca 4 dni w tygodniu w godzinach 12-22 i 15-23.



Wymagania:

Wymagania dodatkowe:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, brak
  • podstawowe, brak

Pozostałe wymagania:

  • umiejętność pracy w zespole, sumienność , dyspozycyjność; mile widziane doświadczenie zawodowe (nie wymagane); książeczka do celów sanitarno - epidemiologicznych (można wyrobić później)


Miejsce pracy: Rynek 1, 46-220 Byczyna, powiat: kluczborski, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Wymagane dokumenty: -

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: www.feldman-restaurants.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
25/10/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi