Urząd Pracy m.st. Warszawy

Pomoc kuchenna l/m

Miejsce pracy: Warszawa

Wykształcenie: zawodowe lub średnie, znajomosć przepisów sanitarnych, aktualne orzeczenie do celów sanitarno-epidemiologicznych, znajomośc zasad GHP, GMP, HACCP, min. 2 lata doświadczenia zawodowego, obowiązki: GŁÓWNE OBOWIĄZKI PRACOWNIKA: Obróbka artykułów spożywczych polegająca na: myciu, obieraniu i rozdrabnianiu (krojeniu, szatkowaniu, dzieleniu na części), Utrzymanie czystości naczyń, narzędzi, zmechanizowanego sprzętu gastronomicznego, mebli oraz pomieszczeń kuchennych, Wykonywanie czynności i zadań zleconych przez kucharza, pracując pod jego ścisłym nadzorem, Wydawanie sporządzonych potraw według jadłospisu, Przygotowanie stanowiska pracy zgodnie z wymogami podstawowych zagadnień higieny, wymaganych od osób zatrudnionych przy produkcji, przestrzeganie zasad GHP i GMP, przestrzeganie obowiązujących procedur Planu Higieny, HACCP. Link do strony: http://bip.sgsp.edu.pl/sgs/oferty-pracy-sgsp/oferty-pracy-sgsp.

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi