Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0504


Obowiązki:

praca w kuchni oraz obsługa zmywalni - praca w godzinach: 11.00 - 20.00



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Książeczka sanitarno-epidemiologiczna

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • w przypadku wyk. zawodowego 2 lata doświadczenia w gastronomii; w przypadku wyk. średniego gastronomicznego możliwy brak dosiadczenia


Miejsce pracy: Południowa 15, 65-500 Strzelce Krajeńskie, powiat: strzelecko-drezdenecki, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon

Osoba do kontaktu: Mariusz Głowiak

Telefon: 790274120


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
01/06/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi