Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/1095


Obowiązki:

Prace pomocnicze w kuchni, obsługa gości hotelowych, dbanie o czystość sali jadalnej, zmywanie naczyń. Równoważny system czasu pracy 12/24h.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, brak

Pozostałe wymagania:

  • Wykształcenie zawodowe, doświadczenie zawodowe na ww. stanowisku pracy, mile widzina książeczka sanitarno - epidemiologiczna.


Miejsce pracy: 48-267 Pokrzywna 75, powiat: nyski, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
17/06/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi