Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/1211


Obowiązki:

przygotowanie surowców do produkcji, dzielenie ciasta i kształtowanie kęsów, przeprowadzanie rozrostu oraz wypieku pieczywa, obsługiwanie maszyn i urządzeń stosowanych w produkcji



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, brak

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe 4-letnie, brak

Pozostałe wymagania:

  • umiejętność magazynowania surowców piekarskich, wytwarzania ciasta na wyroby piekarskie, obrabiania kęsów ciasta, minimum 3 lata pracy w zawodzie piekarza


Miejsce pracy: Kardynała Stefana Wyszyńskiego 14, 21-040 Świdnik, powiat: świdnicki, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 3

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: http://www.swidnik.spolem.org.pl/


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
18/01/2022
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi