Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/2762


Obowiązki:


-SPORZĄDZANIE FARSZÓW POD PRODUKCJĘ,
-KONTROLOWANIE PROCESÓW PEKLOWANIA I MASOWANIA,
-PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW, ZASAD SANITARNO - HIGIENICZNYCH, HACCP, PPOŻ.,
-PEKLOWANIE MIĘS NA SUCHO I MOKRO,
-OBSŁUGA MASZYN I URZĄDZEŃ.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 0, miesiące: 3)
  • ZDOLNOŚCI MANUALNE
  • DYSCYPLINA, SUMIENNOŚĆ

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, brak



Miejsce pracy: 00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
21/10/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca na produkcji

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi