Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20.0021


Obowiązki:

Prowadzenie zajęć dydaktycznych i praktycznych z przedmiotów zawodowych - technologia żywności.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Przygotowanie pedagogiczne

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), techniczne, kierunek: technologia żywności



Miejsce pracy: Ignacego Kraszewskiego 3, 37-500 Jarosław, powiat: jarosławski, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę w zastępstwie

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
27/01/2020
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Umowa na zastępstwo
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Nauka / Edukacja / Szkolenia, Praca Administracja Publiczna

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi