Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/19/1893
Obowiązki:
przedmioty zawodowe gastronomiczne, teoretyczne gastronomiczne-nauczyciel w szkole ponadgimnazjalnej, ponadpodstawowej
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Umiejętności i uprawnienia:
- przygotowanie pedagogiczne
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), pedagogiczne
Pozostałe wymagania:
- Godz. pracy 07.50-13.55, zgodnie z planem lekcji, wymiar czasu pracy pełny wraz z nadgodzinami, wysokość wynagrodzenia: 2.782 zł/brutto nauczyciel stażysta, wykształcenie wyższe z przygotowaniem pedagogicznym- towaroznawstwo, kucharz, żywienie człowieka, technologia żywności. Umiejętności: sporządzanie napojów i potraw, zasady żywienia (zajęcia praktyczne), doświadczenie zawodowe: praca w zakładach gastronomii, praca z młodzieżą. Kontakt tel. 55 278-61-98, osobiście w sekretariacie szkoły pn-pot 7.00-15.00 ul. Wiejska 1.
Miejsce pracy: Wiejska 1, 14-240 Susz, powiat: iławski, woj: warmińsko-mazurskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 10/08/2019
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Nauka / Edukacja / Szkolenia, Praca Administracja Publiczna