Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/22/0535


Obowiązki:

Zarządzanie restauracją i kierowanie zespołem pracowników, wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką, sporządzanie raportów, praca na obszarze obsługi (przyjmowanie i wydawanie zamówień) - w razie potrzeby.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie ogólnokształcące

Pozostałe wymagania:

  • Wymagana dyspozycyjność oraz mile widziane badania sanitarno - epidemiologiczne


Miejsce pracy: 17-100 Bielsk Podlaski 11, powiat: bielski, woj: podlaskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
29/09/2022
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Kadra zarządzająca, Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi