Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/20/1206
Obowiązki:
przygotowywanie dań a'la carte i innych potrwa w ramach usług konferencyjnych i imprez okolicznościowych
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, brak
Pozostałe wymagania:
- wykształcenie min. zawodowe, kierunek/specjalność: gastronomiczne (mile widziane), doświadczenie zawodowe - 1 rok (mile widziane), psaja do gotowania, chęć do nauki, doskonalenia zawodowego, zdobywania nowych umiejętności kucharskich, gotowość do pracy w systemie zmianowym (również w weekedny, święta, zarówno w godzinach porannych 05:00 - 13:00 jak i popołudniowych 17:00 - 23:00), dyspozycyjność, umiejętność organizacji pracy, umiejętność pracy w zespole
Miejsce pracy: Ceglana 14a, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: -
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 28/10/2020
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi