Dziękujemy za korzystanie z infoPraca. Data wydruku 16/12/2017.

młodszy kucharz k/m

Warszawa, mazowieckie

Urząd Pracy m.st. Warszawy

Opis stanowiska pracy

Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, kierunek: gastronomia, umiejętności: kuchnia śródziemnomorska, obowiązki: czynny udział w przygotowaniu i pakowaniu dań, dbanie o jakość i estetykę potraw, kontrola zapasów, artykułów spożywczych, dbanie o czystość miejsca pracy, praca jednozmianowa, w godzinach 6-14. Zgłoszenie: e-mail.

Prezentacja firmy

Urząd Pracy m.st. Warszawy działa na podstawie Ustawy z dnia 20 kwietnia 2004r. o promocji... zatrudnienia i instytucjach rynku pracy (Dz. U. z 2008r. Nr 69, poz. 415 z późn. zm). W ramach naszej działalności proponujemy możliwość skorzystania z:
- pośrednictwa pracy, poradnictwa zawodowego i szkoleń,
- pomocy w aktywnym poszukiwaniu zatrudnienia,
- środków przyznawanych jednorazowo na rozpoczęcie działalności gospodarczej, staży oraz innych instrumentów rynku pracy.
Realizujemy wiele autorskich programów rynku pracy.
  Rozwiń

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
04/09/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Katering / Gastronomia
do góry