Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/20/1228


Obowiązki:

Nadzór sanitarny nad bezpieczeństwem żywności i żywienia w zakładach produkcyjnych oraz zakładach wprowadzających żywność do obrotu, prowadzenie postępowań administracyjnych, działalność informacyjna wśród podmiotów branży spożywczej.
Praca w godz. 7:25-15:00 (w przypadku interwencji i wzmożonych działań epidemicznych konieczność pracy w soboty, niedziele i święta oraz praca w dyżurach do godz. 20-tej). Pracodawca zastrzega sobie prawo kontaktu tylko do wybranych kandydatów



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), gastronomiczne, kierunek: technologia żywności i żywienia człowieka, bezpieczeństwo żywności

Pozostałe wymagania:

  • Znajomość przepisów o Państwowej Inspekcji sanitarnej, ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia oraz Kodeks Postępowania Administracyjnego, najomośc pakietu office oraz obsługi urządzeń biurowych, mile widziane prawo jazdy kat. B


Miejsce pracy: Waryńskiego 8, 78-100 Kołobrzeg, powiat: kołobrzeski, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 1

Wymagane dokumenty: cv pracodawca zastrzega sobie prawo kontaktu tylko do wybranych kandydatów

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
03/02/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Administracja biurowa, Praca Administracja / Sekretariat, Praca Biuro / Dokumentacja

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi