Numer oferty: StPr/19/1204
zarządzanie restauracją i koordynacja pracy podległych pracowników zgodnie z obowiązującymi w McDonalds procedurami operacyjnymi, personalnymi, szkoleniowymi i ochrony środowiska;
ponoszenie odpowiedzialności za powierzone mienie restauracji;
kierowanie zespołem pracowników na obszarach restauracji w tym: obszar produkcji, obszar sprzedaży, zaplecze, sala restauracyjna i teren zewnętrzny;
wykonywanie i nadzorowanie czynności związanych z obrotem gotówką zgodnie z zasadami bezpieczeństwa restauracji i procedurami obowiązującymi w McDonald's;
sporządzanie raportów dotyczących działalności operacyjnej restauracji;
obsługa poszczególnych stanowisk pracy w restauracji - w razie potrzeby;
wdrażanie i realizacja procedur związanych z budowaniem doświadczenia gości;
wspieranie procesów zwiększających sprzedaż;
przygotowywanie, organizacja i kontrola akcji marketingowych i promocyjnych;
odpowiedzialność za obsługę (DT, McCafe, Serwis);
analiza wyników ankiet/raportów dotyczących obsługi;
współpraca z Kierownikiem ds. Rozwoju Ludzi w zakresie szkoleń związanych z obsługą;
wypełnianie wszystkich zleconych przez pracodawcę zadań w zakresie objętym rodzajem powierzonej pracy, w tym także odpowiedzialność za powierzony obszar funkcjonowania restauracji.
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Słowackiego 210, 80-298 Gdańsk, powiat: m. Gdańsk, woj: pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Staż pracy: lata: 0, miesiące: 3
Wymagane dokumenty: -
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, telefon
Wynagrodzenie brutto: do 19,7 PLN/godz
Osoba do kontaktu: Gdańsk MCDonalds
Telefon: 694495947
Email: pl-00503mgr@pl.mcd.com
Adres www: www.mcdonalds.pl
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.