Popularny obiekt w Katowicach, pełny gości, smaków i rozmów przy rodzinnym obiedzie poszukuje:
Menadżer restauracji
Zatrudniona osoba będzie odpowiedzialna za:
• Zapewnienie najwyższego poziomu obsługi gości;
• Maksymalizację wyników finansowych obiektu wraz z przynależnym zapleczem;
• Nadzór nad rozliczeniami – kalkulacja ofert, rozliczanie imprez, utargów;
• Nadzór nad zamówieniami i stanem magazynowym;
• Współpraca z szefem kuchni w zakresie budowania menu restauracji (food cost, dopasowanie do oczekiwań klientów);
• Wdrażanie standardów w dziedzinie jakości, sprzedaży, marketingu, zarządzania kosztami i zasobami ludzkimi;
• Skuteczne zarządzanie i administrowanie obiektem;
• Koordynacja działań w celu zapewnienia efektywnej działalności;
• Kreowanie polityki marketingowej i sprzedażowej;
• Kierowanie podległym zespołem pracowników;
• Rozwiązywanie bieżących problemów;
• Rekrutacja i szkolenie podległego personelu;
• Bieżące raportowanie wyników do Zarządu.
Od kandydatów oczekujemy:
• Doświadczenia w zarządzaniu obiektem hotelowym lub restauracyjnym;
• Obsługi oprogramowania branżowego oraz finansowego;
• Znajomości rynku HoReCa;
• Umiejętności zarządzania zespołem oraz motywowania współpracowników;
• Zaangażowania i doskonałej organizacji pracy;
• Umiejętności delegowania i egzekwowania odpowiedzialności;
• Umiejętności dbania o należyty stan techniczny i estetyczny obiektu;
• Codziennego uśmiechu i zarażania pozytywną energią w kilkudziesięcioosobowej ekipie.
Berg Holding S.A. to koncept, który połączył cztery marki charakteryzują... Rozwiń
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.