Opis stanowiska pracy

Menager restauracji
Restauracja Biała Róża Kraków
 
Obowiązki na stanowisku pracy :
•    Zarządzanie pracą zespołu pracowników 
•    Rozliczanie restauracji 
•    Doskonalenie standardów obsługi gości, planowanie pracy
•    Kontrola i optymalizacja kosztów
•    Prowadzenie negocjacji handlowych
•    Umiejętność budowania i utrzymywania dobrych relacji z kontrahentami

 
Oferujemy:
•    Pracę pełną wyzwań
•    Współpracę z profesjonalistami w branży
•    Możliwość zaspakajania własnych ambicji zawodowych w przyjaznej atmosferze
•    Wynagrodzenie adekwatne do zamierzonych i realizowanych celów

Wymagania

Od kandydatów oczekujemy:

• Wykształcenia wyższego , mile widziane kierunki : ( zarządzanie w gastronomii, technologia żywienia)

• Doświadczenia min. 3 lata na podobnym stanowisku

• Umiejętność nawiązywania kontaktów i prowadzenia skutecznych rozmów z gośćmi

• Znajomości zasad efektywnego zarządzania i kierowania zespołem

• Znajomości budowania pozycji rynkowej restauracji

• Nienagannej uczciwości , staranności i umiejętności pracy pod presją czasu

• Bardzo dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie

Prezentacja firmy

Restauracja Biała Róża

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
19/10/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Od 3 do 5 lat
Min. wykształcenie:
Wyższe licencjackie
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Kadra zarządzająca, Praca Obsługa klienta, Praca Inne, Praca Praca w hotelu / Turystyka

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi