Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/2659


Obowiązki:

MANAGER GASTRONOMII/TRENER PRACY
MIEJSCE PRACY : LUNCH BAR SMAKI RADOŚCI
-ZARZĄDZANIE BAREM
-SPRZEDAŻ I ORGANIZOWANIE WSZELKIEGO RODZAJU PRZYJĘĆ OKOLICZNOŚCIOWYCH
-ORGANIZOWANIE I KOORDYNOWANIE PRACY PODLEGŁEGO ZESPOŁU
-UTRZYMANIE OPTYMALNEGO POZIOMU KOSZTÓW PRACY POPRZEZ ODPOWIEDNIE PLANOWANIE, ANALIZĘ I KONTROLĘ CZASU PRACY
-ODPOWIEDZIALNOŚĆ ZA KOORDYNACJĘ FINANSOWĄ ZAPASÓW I DOSTAW
-UTRZYMANIE DYSCYPLINY PRACY
-DBAŁOŚĆ O POWIERZONY SPRZĘT I MATERIAŁY
-WSPÓŁPRACA W PRZYGOTOWANIU AKCJI PROMOCYJNYCH ORAZ REKLAMOWYCH
-DBANIE O PRZESTRZEGANIE PRZEPISÓW HACPP



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • OBSŁUGA KOMPUTERA - MICROSOFT WORD
  • OBSŁUGA MS EXCEL
  • OBSŁUGA PROGRAMU MS OFFICE

Wykształcenie:

  • średnie ogólnokształcące

Pozostałe wymagania:

  • WYMAGANIA: -WYMAGANE DOŚWIADCZENIE W ZARZĄDZANIU RESTAURACJĄ, BAREM, HOTELEM, KOORDYNACJI PRZYJĘĆ ORAZ EVENTÓW, -UMIEJĘTNOŚĆ KIEROWANIA ZESPOŁEM I MOTYWOWANIA PRACOWNIKÓW, -DYSPOZYCYJNOŚĆ -NASTAWIENIE NA NAUKĘ I ROZWÓJ OSOBISTY, -ZNAJOMOŚĆ SYSTEMU GASTRONOMICZNEGO SOGA


Miejsce pracy: FREDRY 3, 39-200 Dębica, powiat: dębicki, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV, SKIEROWANIE

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
18/11/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca w hotelu / Turystyka, Praca Kadra zarządzająca, Praca Catering / Gastronomia

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi