Numer oferty: StPr/20/0191
planowanie produkcji i ustalenie asortymentu produkcji, sporządzanie zapotrzebowania na surowce do produkcji, przyjmowanie surowców do produkcji i dokonywanie ich oceny, przeprowadzanie jadłospisów i prawidłowe zestawienie potraw, nadzorowanie przebiegu procesów technologicznych zgodnie z normami, obowiązującymi recepturami i ich wymogami sanitarnymi w poszczególnych pomieszczeniach produkcyjnych, wprowadzenie i sporządzenie nowych potraw wg nowych (własnych) receptur i przepisów, przygotowanie personelu do wprowadzenia nowych wyrobów i nowoczesnego sprzętu technicznego, nadzorowanie wydawania potraw z kuchni, prowadzenie dokumentacji dotyczącej rozliczeń produkcji (rozliczeń materiałowo-technologicznych), organizowanie i nadzorowanie pracy w kuchni, dbanie o aktualne badania lekarskie profilaktyczne i sanitarno-epidemiologiczne własne oraz pracowników, odpowiedzialność za naczynia i sprzęt kuchenny, Kontrole czystości naczyń stołowych i sprzętu kuchennego zgodnie z wymogami sanitarnymi
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Zamenhofa 1, 65-001 Zielona Góra, powiat: m. Zielona Góra, woj: lubuskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: Cv List motywacyjny Oświadczenie dotyczące spełnienia wymagania niezbędnego w zakresie wykształcenie/stażu pracy
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.