Numer oferty: StPr/22/1252
- organizowanie i planowanie prac zespołu,
- dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków,
-uczestniczenie w planowaniu jadłospisu,
- przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązująych norm,
- utrzymywanie czystości i porządku w kuchni i pomieszczeniach pomocniczych oraz sprzętu,
- należyte przechowyeanie produktów żywności
Godziny pracy mogą ulec zmianie.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Wykształcenie:
Miejsce pracy: 00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.