Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/22/1252


Obowiązki:

- organizowanie i planowanie prac zespołu,
- dbanie o najwyższą jakość i smak posiłków,
-uczestniczenie w planowaniu jadłospisu,
- przygotowywanie posiłków zgodnie z jadłospisem i zachowaniem obowiązująych norm,
- utrzymywanie czystości i porządku w kuchni i pomieszczeniach pomocniczych oraz sprzętu,
- należyte przechowyeanie produktów żywności

Godziny pracy mogą ulec zmianie.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • NIEKARALNOŚĆ
  • KUCHARZ (wymagany staż - lata: 1)
  • KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
  • DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż - lata: 1)
  • ZNAJOMOŚĆ PROCEDUR SANITARNYCH ORAZ ZASAD ZBIOROWEGO ŻYWIENIA

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, brak

Wymagania pożądane:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, brak



Miejsce pracy: 00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
05/05/2022
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi