Opis stanowiska pracy

- przygotowywanie posiłków

- opracowywanie receptur

- zamawianie i przyjmowanie towaru na potrzeby kuchni

- dbałość o wysoką jakość serwowanych posiłków

 

Wymagania

- wykształcenie gastronomiczne lub doświadczenie na stanowisku kucharza

- dobra organizacja pracy w kuchni

- pasja w tworzeniu i przygotowywaniu potraw

- wysoka kultura osobista

- wiedza i doświadczenie w zakresie organizacji przyjęć oraz bankietów

- książeczka zdrowia

 

Prosimy o przesłanie CV ze ZDJĘCIEM.

Prezentacja firmy

Silver Hotel & Gokart Center

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
07/07/2017
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
1 rok
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi