Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/1617


Obowiązki:

Przygotowanie potraw, dekorowanie i utrzymywanie stałych standardów wydawanych potraw, utrzymywanie czystości i porządku na swoim miejscu pracy.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • wykształcenie.: nie wymagane kierunek / specjalność: mile widziane gastronomiczne umiejętności: przygotowywanie i dekorowanie potraw , dobra organizacja pracy, dyspozycyjność kilka dni w tygodniu w dniach od poniedziałku do niedzieli w godz. od 7.00 do 24.00 (wg grafiku) uprawnienia: książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych doświadczenie zawodowe : minimum 1 rok na podobnym stanowisku


Miejsce pracy: RYNEK 3, 35-064 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Sposób kontaktu/przekazania dokumentów: Preferowane formy kontaktu: osobiście, e-mail

Email: rekrutacja@lordjack.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
29/03/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi