Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0668


Obowiązki:

Przygotowaniu posiłków: śniadań, obiadów, kolacji dla gości przebywających w Pustelni Złotego Lasu. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i dererów z zastosowaniem narzędzi urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni. Praca wymaga samodzielności, umiejętności układania jadłospisu, znajomości zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomości i wdrazania programu systemu bezpieczeństwa żywności HACCP.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • PRAWO JAZDY KAT. B*
  • Umiejętność pracy w zespole, komunikatywność, miła aparycja, znajomosć zasad obsługiwania gości, dyspozycyjność,

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • doświadczenie w zawodzie kucharz oraz znajomość języka obcego - mile widziana


Miejsce pracy: Klasztorna 25, 28-236 Rytwiany, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
17/08/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas określony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi