Numer oferty: StPr/19/0668
Przygotowaniu posiłków: śniadań, obiadów, kolacji dla gości przebywających w Pustelni Złotego Lasu. Sporządzanie różnego rodzaju potraw, ciast, napojów i dererów z zastosowaniem narzędzi urządzeń znajdujących się na wyposażeniu kuchni. Praca wymaga samodzielności, umiejętności układania jadłospisu, znajomości zapotrzebowania racji żywnościowych dla organizmu, znajomości i wdrazania programu systemu bezpieczeństwa żywności HACCP.
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Klasztorna 25, 28-236 Rytwiany, powiat: staszowski, woj: świętokrzyskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.