Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/22/1442


Obowiązki:

Przygotowywanie potraw zgodnie z ustalonymi recepturami i standardami

Dbanie o estetykę serwowanych potraw

Utrzymywanie odpowiedniej higieny i czystości na stanowisku pracy

Zgłaszanie zapotrzebowania na produkty



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Przygotowywanie posiłków (kurs kucharza)

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, brak

Pozostałe wymagania:

  • [Umiejętność 2] : Dobra organizacja pracy własnej[Umiejętność 1] : Doświadczenie w branży gastronomicznej


Miejsce pracy: 46-040 Ozimek 1, powiat: opolski, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Nie dotyczy

Staż pracy: lata: 3

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
24/05/2022
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi