Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/22/2962


Obowiązki:

1. Przygotowywanie posiłków
2. Porcjowanie i wydawanie posiłków na oddziały oraz na stołówkę
3. Utrzymywanie należytej czystości i porządku naczyń, sprzętu i pomieszczeń kuchennych
Praca w godz. 6:00-14:00, 7:00-15:00



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • Mile widziane doświadczenie zawodowe na podobnym stanowisku.Znajomość zasad sporządzania posiłków, punktualność i sumienność, dobra organizacja pracy


Miejsce pracy: Augustyna Kośnego 53, 45-372 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: Wymagane dokumenty proszę składać na mail Szpitala :rekrutacja@szpital.opole,.pl lub osobiście u Kierownika Działu Żywienia Tel. 77 4433626

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
26/12/2022
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi