Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/3671


Obowiązki:

Przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami firmy, kontrola nad serwowannymi posiłkami pod względem wizualnym, pełna współ[raca z szefem kuchni, realizacja zadań zgodnie ze standardami i procedurami, udział inwentaryzacjach. możliwość zatrudnienia osoby z orzeczeniem o stopniu niepełnosprawności.w początkowym etapie zatrudnienia umowa zlecenie, następnie umowa o pracę.Możliwość zatrunienia osoby z orzeczeniem os topniu niepełnosprawności.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • Książeczka zdrowia dla celów sanitarno-epidemiologicznych (książeczka sanepidowska)

Wykształcenie:

  • brak lub niepełne podstawowe

Pozostałe wymagania:

  • umiejętności kulinarne, bardzo dobra organizacja pracy, umiejętność pracy w zespole i pod presją czasu, mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku, zainteresowania trendami kulinarnymi, mile widziane posiadanie książeczki sanepidowskiej- w przypadku wyboru kandydata nieposiadającego książeczki konieczne będzie jej wyrobienie, chęć do pracy, motywacja do nauki, odpowiedzialnośc, sumienność


Miejsce pracy: Dworska 2, 45-843 Opole, powiat: m. Opole, woj: opolskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
10/09/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi