Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/19/2296
Obowiązki:
Przygotowywanie dań dla gości.
Wymagania:
Wymagania pożądane:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
- Wykształcenie zawodowe, 2 lata doświadczenia zawodowego na ww. stanowisku, dyspozycyjność i gotowość do pracy w systemie weekendowym (równoważny system czasu pracy), książeczka do celów sanitarno-epidemiologicznych, umiejętność organizacji czasu pracy w kuchni, nadzorowanie zadań wykonywanych przez pracowników w kuchni.
Miejsce pracy: Szopena 12, 48-300 Nysa, powiat: nyski, woj: opolskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: Skierowanie od pośrednika.
Sposób aplikowania: za pośrednictwem urzędu
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 24/11/2019
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas określony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi