Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/0283


Obowiązki:

przygotowanie posiłków zgodnie z zaplanowanym jadłospisem, przygotowanie potraw zgodnie z zaleceniem dietetyka oraz diet specjalnych zgodnie z zaleceniami lekarskimi. Wydawanie posiłków na oddziały. Praca w godzinach: 7:00-15:00, 10:00-18:00 od poniedziałku do niedzieli wg. grafika.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Wymagania pożądane:

Zawód:

  • Kucharz*

Pozostałe wymagania:

  • Wykształcenie o kierunku gastronomicznym lub kurs kucharza. Umiejetność pracy w zespole, sumienność i dokładność, dobra organizacja pracy. Aktualna książeczka badań do celów sanitarnoepidemiologicznych-mile widziana.


Miejsce pracy: Chałubińskiego 7, 67-100 Nowa Sól, powiat: nowosolski, woj: lubuskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: cv, badania sanitarne

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
08/06/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi