Numer oferty: StPr/21/0292
Przygotowanie surowca do obróbki oraz potraw, ustalanie menu, nadzór nad jakością wydawanych dań; zarządzanie personelem; obsługa urządzeń gastronomicznych, prace porządkowe w miejscu pracy. Praca od poniedziałku do piątku w godzinach 8:00-16:00, w soboty 9:00-15:00.
Zawód:
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: Staszica 6, 67-100 Nowa Sól, powiat: nowosolski, woj: lubuskie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wymagane dokumenty: CV
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.