Numer oferty: StPr/20/0973
Szukamy osoby :
- silnej fizycznie, ponieważ wszystkie dania przygotowywane są na wokach (wok to dość ciężkie naczynie, do tego dochodzi waga potraw)
- zorganizowanej (szybkie tempo pracy, dania bardzo krótko przygotowywane)- Właściwe gospodarowanie produktami spożywczymi-Pilnowanie świeżości używanych produktów- Dbałość o porządek w strefie produkcyjnej i zapleczu kuchennym
- Przestrzeganie zasad HACCP i BHP
Umiejętności i uprawnienia:
Wykształcenie:
Pozostałe wymagania:
Miejsce pracy: 1000-lecia 15, 37-400 Nisko, powiat: niżański, woj: podkarpackie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty
źródło oferty: CBOP
Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?
Utwórz powiadomienie e-mailZapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.