Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/19/0637


Obowiązki:

przygotowanie dań kuchni polskiej zgodnie z obowiązującymi standardami z użyciem narzędzi i maszyn gastronomicznych, zarządzanie personelem,



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe

Zawód:

  • Kucharz* (wymagany staż - lata: 4)

Pozostałe wymagania:

  • wykształcenie zasadnicze zawodowe, staż pracy 4 lata na stanowisku kucharz, umiejętność zarządzania zespołem


Miejsce pracy: Świderska 53, 21-400 Łuków, powiat: łukowski, woj: lubelskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 4

Wymagane dokumenty: brak

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
29/06/2019
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi