Opis stanowiska pracy

Osoba odpowiedzialna za:
wysokiej jakości przygotowywanych potraw
przestrzegania receptur oraz standardu jakości
przestrzegania zasad HACCP przy produkcji oraz serwisu gastronomicznego

 

Wymagania

wykształaceni gastronomiczne opanowanie i determinacja w dążeniu do celu kreatywnościwysoka kultura osobista; bardzo dobra organizacja pracy; doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku; rzetelność, sumienność, dyspozycyjność; zaangażowanie; umiejętność pracy indywidualnej i zespołowej.

Mile widziane
doświadczenie w kuchni włoskiej i hiszpańskiej

Prezentacja firmy

HOTEL & RESTAURACJA MARYSIN DWÓR <br/> <br/> Nowoczesny hotel w samym ce... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
26/05/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
2
Min. doświadczenie:
2 lata
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Wynagrodzenie
18PLN - 25PLN / Hourly (Brutto)
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Praca w hotelu / Turystyka

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi