Opis stanowiska pracy

Wymagania:

  • Doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharz;
  • Wykształcenie gastronomiczne;
  • Znajomość zasad HACCP;
  • Umiejętność kierowania pracą własną;
  • Innowacyjność, kreatywność i pomysłowość;
  • Odporność na stres;
  • Wysoka kultura osobista;
  • Pełna dyspozycyjność;
  • Zamiłowanie do gotowania.

 

Oferujemy:

  • pracę w zespole młodych i ambitnych osób;
  • atrakcyjne warunki zatrudnienia;
  • wsparcie w rozwoju umiejętności poprzez system szkoleń.

 

W dokumentach aplikacyjnych prosimy o umieszczenie zapisu: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29-08-1997 r. o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 1997, Nr 133, poz. 883)”

Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.

Prezentacja firmy

Śląska Prohibicja to restauracja istniejąca na śląskim rynku gastronomic... Rozwiń

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
30/05/2018
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
mniej niż 1 rok
Min. wykształcenie:
Zasadnicze zawodowe
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia, Praca Inne

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi