Opis stanowiska pracy
Wymagania:
- Doświadczenie w pracy na stanowisku Kucharz;
- Wykształcenie gastronomiczne;
- Znajomość zasad HACCP;
- Umiejętność kierowania pracą własną;
- Innowacyjność, kreatywność i pomysłowość;
- Odporność na stres;
- Wysoka kultura osobista;
- Pełna dyspozycyjność;
- Zamiłowanie do gotowania.
Oferujemy:
- pracę w zespole młodych i ambitnych osób;
- atrakcyjne warunki zatrudnienia;
- wsparcie w rozwoju umiejętności poprzez system szkoleń.
W dokumentach aplikacyjnych prosimy o umieszczenie zapisu: „Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych zawartych w ofercie pracy dla potrzeb niezbędnych do realizacji procesu rekrutacji (zgodnie z ustawą z dn. 29-08-1997 r. o Ochronie Danych Osobowych, Dz. U. 1997, Nr 133, poz. 883)”
Zastrzegamy sobie prawo do kontaktu tylko z wybranymi kandydatami.
Prezentacja firmy
Śląska Prohibicja to restauracja istniejąca na śląskim rynku gastronomic...
Śląska Prohibicja to restauracja istniejąca na śląskim rynku gastronomicznym od grudnia 2017 roku. Ten krótki czas pozwolił na wypracowanie wysokiej pozycji, oraz zbudowanie marki, która dziś kojarzy się z miejscem wartym odpowiedzenia podczas wizyty w Katowicach i na Nikiszowcu. Za kuchnię odpowiada Szefowa Magda Nowaczewska, zwyciężczyni V edycji MasterChefa.
Rozwiń
Dodatkowe informacje
- Ostatnia aktualizacja:
- 30/05/2018
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- mniej niż 1 rok
- Min. wykształcenie:
- Zasadnicze zawodowe
- Branża / kategoria:
- Praca Catering / Gastronomia, Praca Inne