Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/25/0324


Obowiązki:

Główne obowiązki:

Przygotowywanie posiłków dla uczniów i pracowników szkoły, zgodnie z obowiązującymi normami żywieniowymi, jadłospisem i zasadami dietetyki dziecięcej.

Przygotowanie i obróbka produktów spożywczych (mycie, krojenie, gotowanie, smażenie, pieczenie, itp.).

Dbanie o estetykę i jakość serwowanych potraw – zgodność z recepturą, temperatura, smak, wygląd.

Przestrzeganie zasad higieny i bezpieczeństwa żywności (HACCP, GHP, GMP).

Utrzymywanie czystości na stanowisku pracy oraz w pomieszczeniach kuchennych i magazynowych.

Pomoc przy odbiorze dostaw produktów spożywczych – sprawdzanie ilości i jakości towaru, terminów przydatności do spożycia.

Racjonalne gospodarowanie produktami – zapobieganie marnowaniu żywności.



Wymagania:

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • badania sanitarno -epidemiologiczne
  • doświadczenie w zawodzie
  • kucharz małej gastronomii

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe



Miejsce pracy: 86-212 Grubno 56, powiat: chełmiński, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 3

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: grubno.pl


Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Dodatkowe informacje

Ostatnia aktualizacja:
30/06/2025
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie, Praca Obsługa klienta, Praca Sprzedaż - Przedstawiciele handlowi

Więcej ofert pracy od tego pracodawcy

Czy chcesz otrzymywać oferty pracy na podobne stanowiska?

Utwórz powiadomienie e-mail
Zapisz mnie

Zapisani kandydaci otrzymują informacje jako pierwsi.

Podziel się ze znajomymi